BARE_LOGO_PORTAL.png
V podjetju SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.  izvajamo slikanje vseh vrst površin z različnimi barvami, ki so primerne za različne podlage. Sem spadajo fasade, notranje

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.

V podjetju SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.  izvajamo slikanje vseh vrst površin z različnimi barvami, ki so primerne za različne podlage. Sem spadajo fasade, notranje površine, zunanje površine, tlaki, mavčno kartonske plošče itd. Prav tako pleskamo tudi vse lesene, kovinske izdelke ter napušče.

 

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.

 

STORITVE

Barve v bivalnem prostoru izražajo vaš okus in vašo individualnost, vas razveseljujejo in napolnijo z energijo. Osnova za vzpostavitev prijetnega bivanja je seveda prostor, ki vam je všeč. Da bi ta prostor zaživel z vami, pa vam lahko pomaga SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P., kjer vam nudimo storitve pleskanja stanovanjskih in poslovnih prostorov ter svetovanje pri njihovi prenovi. Nudimo vam:

 

  • PREDPRIPRAVA STEN – GLAJENJE IN KITANJE STEN

V primeru starih sten, ki imajo že več nanosov beleža je potrebno te odstraniti. To opravimo ročno s struganjem ali umivanjem. V posameznih primerih pa lahko tudi s frezanjem. Uporabljamo sanirne freze s stalnim odsesavanjem proizvajalca Flex. Sledi impregnacija površin z ustrezno emulzijo, ki omogoča naslednje nanose materialov. Površina dobi oprijem in primerno vpojnost. Nadaljujemo s kitanjem. V primeru manjših površin to opravimo ročno. Kitanje se izvede tudi pri novogradnjah in želite imeti ometane stene in betonske površine gladke. Običajno površine kitamo v dveh nanosih. Sledi brušenje. Robove in kote se obrusi ročno, ostalo pa z brusilnimi stroji z odsesavanjem prahu.

 

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,BELJENJE_PISARNA

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,BELJENJE_TELOVADNICA

 

  • BARVANJE STEN

Ne veste katere barve bi izbrali ali katere barve pašejo skupaj? Se bojite preveč “živih barv“? Ne skrbite, tukaj smo, da vam pomagamo z nasveti. Pleskali smo v mnogo stanovanjih in poslovnih prostorih, zato vam lahko priskočimo na pomoč s koristnimi nasveti. Običajno se stene barvajo z disperzijskimi barvami.Odvisno od zahtev uporabnika glede obrabe pa lahko uporabimo različne pralne barve in tehnike.

 

  • BARVANJE FASADNIH SISTEMOV

 

sanacija fasade, SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.

Sanacija fasade!Ročni omet Rofix 840,barvanje fasade z Rofix fasadno barvo!! LIVAR d.d.,,PE ČRNOMELJ-MEHANSKA OBDELAVA

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,BARVANJE_FASADE

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,BARVANJE_STANOVANJSKA_HISA

 

  • PLESKANJE OZIROMA BARVANJE LESENIH IN KOVINSKIH POVRŠIN

 

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,BARVANJE_ŽELEZNIH_POVRSIN

SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO BARE, ANDREJ ZUPANČIČ S.P.,PLESKANJE_NAPUSC

Kontaktni obrazec (ni na voljo)

Opomba:

Kontaktiranje ponudnika predstavitve preko spodnjega obrazca v podjetniškem portalu Svet Storitev.si je izklopljeno na željo le - tega, zaradi možnosti nezaželene pošte v poštnem predalu podjetja/ponudnika storitve.

Za kontaktiranje izbranega ponudnika storitve uporabite svoj program za E-pošto in uporabite kontaktne podatke v zavihku s podrobnostmi predstavitve.


Essential SSL