logo2.png
Naši izdelki so narejeni z ljubeznijo in natančnostjo, saj želimo, da so stranke zadovoljne z nami, našimi izdelki in načinom sodelovanja. Pri delu gre za veliko odgovornost, saj vrata, mize, st
Država Slovenia
razdalja: 1,407 Kilometrov

MIZARSTVO JOCO, Joži Bogataj s.p.

Naši izdelki so narejeni z ljubeznijo in natančnostjo, saj želimo, da so stranke zadovoljne z nami, našimi izdelki in načinom sodelovanja. Pri delu gre za veliko odgovornost, saj vrata, mize, stoli, otroške sobice, postelje, kuhinje, stopnice in ostale izdelke naše stranke uporabljajo vsakodnevno. Spremljajo jih v vseh občutjih in ob skrbno izdelanih detajlih lahko ublažijo čustva ali preusmerijo pozornost. Naše poslanstvo so zadovoljne stranke, naša vizija, da postanemo priznano mizarstvo s strankami po celi Sloveniji, znani po projektih “notranja ureditev na ključ”, pri katerih poskrbimo od tal, sten, stropov do lesene notranje opreme. Uporabljamo vse vrste evropskega lesa (macesen, hrast, javor, jesen …) in tropskega lesa, ki so dobavljivi. Pri našem delu uporabljamo vse vrste furnirja, odvisno od izbire. Vsi izdelki so fino brušeni ali krtačeni ter končno lakirani, barvani ali oljeni.

MIZARSTVO JOCO, Joži Bogataj s.p.

PONUDBA

  • NOTRANJA VRATA

Za vas izdelamo notranja vrata po vaših željah; hrastova, masivna, rustikalna, bela, moderna z zaokroženimi ali ostrimi robovi, eno ali dvokrilna, drsna, kombinirana s steklom, z vidnimi ali skritimi nasadili,… masivna vrata iz lesa evropskega porekla, moderna furnirana vrata iz vseh vrst evropskega, tropskega, sestavljenega-fineline Alpi furnirja. Furnirana vrata so narejena iz 8 cm širokega okvirja iz smrekovega lesa, na sredini je zvočno izolativno polnilo. Vse skupaj je kot sendvič obojestransko zlepljeno na MDF ploščo debeline 5 mm, na to pa je apliciran furnir po želji in obliki stranke, Vsa vrata so možna v izvedbi 3D vidnih ali skritih tečajev, po vaši želji pa vam dobavimo tudi kljuke.

MIZARSTVO JOCO VRATA

MIZARSTVO JOCO VRATA

MIZARSTVO JOCO VRATA

  • VHODNA VRATA (izolacijska protivlomna masivna vhodna vrata debeline 70mm z dvojnim tesnenjem in večtočkovnim zaklepanjem, enokrilna, dvokrilna z stransko svetlobo – fiksno ali z možnostjo odpiranja,končno barvana) 

MIZARSTVO JOCO VHODNA VRATA

MIZARSTVO JOCO VHODNA VRATA

MIZARSTVO JOCO VHODNA VRATA

  • STOPNICE

Stopnice so zelo pomemben, povezovalni element prostora, ki poleg funkcionalnosti pomembno prispevajo k celotni podobi doma. Pomagamo vam tako pri iskanju tehnične rešitve kot tudi pri izboru vrste lesa, oblike in barve.  

MIZARSTVO JOCO STOPNICE

MIZARSTVO JOCO STOPNICE

  • NOTRANJA OPREMA ZA STANOVANJSKE OBJEKTE, VRTCE, PISARNE,…

Vaše (lesene) želje znamo uresničiti. Od otroških sob, kuhinj, dnevnih sob, omaric, vgradnih omar, pisarniškega pohištva in opreme poslovnih prostorov.  

  • Oprema za šole in vrtce
  • Pisarniško pohištvo
  • Zdravstveni domovi
  • Ostali zasebni in javni objekti

MIZARSTVO JOCO KOPALNICA

MIZARSTVO JOCO KUHINJA

MIZARSTVO JOCO KUHINJA

MIZARSTVO JOCO SOBA

MIZARSTVO JOCO STOPNIŠČE

  • OPREMA ZA ŠOLE IN VRTCE
  • PISARNIŠKO POHIŠTVO
  • OPREMA ZA GOSTINSKE IN HOTELSKE OBJEKTE
  • OPREMA ZA ZDRAVSTVENE DOMOVE

MIZARSTVO JOCO STORITVE

STORITVE

  • MONTAŽA POHIŠTVA
  • POMOČ PRI SELITVI

Selitev je ena občutljivejših obdobij v našem življenju. Povprečno se prebivalec Slovenije seli dvakrat v življenju. Za olajšanje skrbi pri sami selitvi in razbremenitev imamo zanesljivo ekipo, ki poskrbi, da je vaše imetje varno in zanesljivo prestavljeno.

  • NOTRANJA UREDITEV – NA KLJUČ

Ko se lotevamo projekta izgradnje ali obnova hiše ali stanovanja, se včasih bolj, včasih manj zavedamo, kaj nas v resnici čaka. V izogib terminskega lovljenja mojstrov ter prelaganja odgovornosti vam nudimo projekt »Notranja ureditev na ključ«, pri  čemer lahko prevzamemo dela od tal do sten, stropov ter lesenega pohištva. Vse je odvisno od želja in ciljev strank, ki nas popeljejo do dogovorov.

Podrobnosti predstavitve


Naslov Zavrh pri Trojanah 4, 1222 Trojane, Slovenija
Telefonska številka 041/720 417
Email naslov jozi.bogataj@gmail.com
Spletna stran Tukaj obišči povezavo
30 dni pred potekom obvesti na Email naslov jozi.bogataj@gmail.com
Prikaži lokacijo yes
HTML urejanje yes
Nalepka 0
Država Slovenia
razdalja: 1,407 Kilometrov
Naslov Zavrh pri Trojanah 4, 1222 Trojane, Slovenia
Kategorija , , , ,
Ključne besede za splet                  

Kontaktni obrazec (ni na voljo)

Opomba:

Kontaktiranje ponudnika predstavitve preko spodnjega obrazca v podjetniškem portalu Svet Storitev.si je izklopljeno na željo le - tega, zaradi možnosti nezaželene pošte v poštnem predalu podjetja/ponudnika storitve.

Za kontaktiranje izbranega ponudnika storitve uporabite svoj program za E-pošto in uporabite kontaktne podatke v zavihku s podrobnostmi predstavitve.


Odpri v Google Maps

Lokacija predstavitve


Essential SSL