Blog

Mizarstvo po Sloveniji


15. 2. 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Ponudniki storitev


m-300izarstvo v Sloveniji je dejavnost, ki je po tradiciji prisotna že več generacij po vseh mestih in obronkih mest. Po svoji aktivnosti razvoja pa je le – ta  v luči tradicionalne mizarske obrti, danes prerasla v povsem drugačne okvire, kot pred leti, ko smo k mizarstvu šteli izključno obrtniško delo z lesom.  Današnji ponudnik mizarskih izdelkov ni več samo mizar.

S pohištveno dejavnostjo se ukvarja cela vrsta prodajalcev in velikih trgovskih verig po mestih in okolici. Omenjeni ponudniki ponujajo pohištvo po razmeroma nizkih cenah, ki jim mizarji težko konkurirajo. Pohištvo v njihovih ponudbah prihaja namreč iz najrazličnejših koncev sveta (Kitajska, Indija, …) in izdelati nek regalnik ali poličnik, ki bi cenovno konkuriral tem, je za mizarja praktično nemogoče. Glavna prednost mizarjev pa je izdelava pohištva po meri, kjer ima kupec svobodno izbiro dizajna, materialov, detajlov in navsezadnje točnih mer pohištva, kar pa ni nujno, da lahko masovni in veliki prodajalci lahko ponudijo.

Torej, če ste se odločili spremeniti notranjost vašega bivalnega, poslovnega ali gostinskega prostora, vam predlagamo nekaj izkušenih mizarskih podjetij z dolgoletno tradicijo in številnimi zadovoljnimi strankami, prav tako pa si lahko njihove izdelke in samo dejavnost podjetij pogledate tudi na našem podjetniškem portalu Svet Storitev.si, kjer boste dobili tudi povezave do njihovih spletnih strani, kjer vas čaka prava umetnost ustvarjanja iz lesa.

banner_kunc

banner_lavka

Komentarji

Essential SSL