Blog

Izkoristite vašo hišo v celoti, s pomočjo suhomontažnih sistemov…


12. 3. 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Ponudniki storitev,Suhomontažni sistemi



Pod pojmom suha gradnja razumemo obdelavo in izgradnjo notranjih in v nekaterih primerih tudi zunanjih prostorov s pomočjo suhomontažnih sistemov. Praktično v vseh primerih, razen v nekaj izjemah, so mavčne plošče povezane s stenskimi ali stropnimi profili, v zunanjosti pa namesto mavčnih plošč priporočamo uporabo cementnih plošč. Pri suhi gradnji govorimo o sistemski gradnji, saj so konstrukcije tako v tehničnem kot izvedbenem smislu definirane s tehničnimi listi in navodili za vgradnjo. Poleg tega so zanje značilne tudi požarno-tehnične, akustične, statične in druge lastnosti. Če poenostavimo, govorimo o:

  • predelnih stenah,
  • suhem ometu,
  • stenskih oblogah,
  • spuščenih stropih,
  • oblogi podstrešja,
  • suhem estrihu,
  • posebnih sistemih;

S suhomontažnimi konstrukcijami lahko zgradimo tudi tiste dele objektov, za katere se zahtevajo posebne lastnosti, npr. sistem za zaščito pred sevanjem, protipožarno odporni sistemi Fireboard v požarnem razredu A1, akustični stropi in obloge, podkonstrukcije za pritrjevanje težkih bremen, sistemi za zaščito pred elektomagnetnimi sevanji ali šibkimi električnimi polji, zaščita inštalacijskih in prezračevalnih jaškov in še mnoge druge.

Ker je suhomontažna gradnja iz dneva v dan bolj razširjena tudi v Sloveniji smo vam pripravili izbor izvajalcev, ki se lahko pohvalijo s številnimi referencami, katere odlikuje strokovnost in natančnost, izvajalcev, ki se bodo 100 odstotno držali dogovorjenih rokov.

banner_san_ker
banner_rutar
banner_mirtmont
banner_izzi
banner_final
BANNER_DOMREMONT
banner_bergant
banner_az
banner_belfas
banner_bozicko
banner_gordeja
banner_oliks
banner_vdf

Komentarji

Essential SSL