Blog

Svetujejo vam pri izbiri in vas usmerjajo k najboljšim rešitvam …MIGS, ŠTEFAN ŽELEZNIK S.P.


29. 8. 2022 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Brunarice,EKO GRADNJA,MIZARSTVO



Podjetje MIGS, Štefan Železnik s.p. je bilo ustanovljeno pred dobrimi trinajstimi leti in zaposluje že kar nekaj ljudi. V teh letih so si nabrali dragocene izkušnje, ki jim omogočajo, da svojim strankam nudijo hitro in kakovostno delo ter vsa potrebna svetovanja. Sedež podjetja se nahaja v občini Trebnje, vendar so si preko vseh teh let z dobim glasom pridobili stranke po vsej Sloveniji. Nudijo vam mizarska dela, v zadnjih letih pa so svoja znanja izpopolnili in se usmerili v izvedbo komfortnih mobilnih hišic, ki se ponašajo z izredno kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Mobilne hiške vam izdelajo po naročilu, s predhodnim izrisom ter celotno notranjo opremo, kar pomeni, da potrebujete le prostor za postavitev, dovoljenje za priključke (voda, kanalizacija in elektrika). Pri izdelavi mobilnih hišk uporabljamo pri vgradnji kvalitetne materiale, prav tako pa dajejo poudarek tudi na debelino izolacijskih sten, ki je pri njihovih mobilnih hiškah 14 cm, hkrati pa so tako za zimsko ali letno uporabo, saj v sklopu celotne izvedbe vgradijo tudi grelne in hladilne naprave.

Na vse naše mobilne hiške vam nudimo tudi garancijo, prav tako pa svoje storitve izvajamo po celotni Sloveniji in tudi v tujini.

Komentarji

Essential SSL