Blog

KO ŠTEJE VSAK CENTIMETER…


7. 7. 2023 Facebook Twitter LinkedIn Google+ ADAPTACIJE,MIZARSTVO



Izdelava pohištva po meri nudi v našem objektu neskončno veliko ožnosti, kako čim bolj izkoristiti sam prostor in iz razpoložljive kvadrature, pridobiti čim več funkcionalnega prostora, zato je pred samim naročilom res pomembno da dobro razmislimo kakšne so naše želje, življenjske navade in kaj pravzaprav resnično potrebujemo, da bo naše bivanje udobno in še vedno estetsko dovršeno.

Prednost pohištva po meri je v tem, da lahko prilagodimo celotno opremo svojim potrebam, tako funkcionalnim kot estetskim, izbiramo lahko materiale in pa predvsem organizacijo pohištvenih elementov. Poleg naštetega pa nam pohištvo po meri omogoča, da v prostoru izkoristimo čisto vsak centimeter, ki ga imamo na voljo, kar je najbolj pomembno pri majhnih prostorih ali stanovanjih.

Prav tako je pri pohištvu po meri večja izbira materialov, barv, vzorcev, različnih elementov, in sicer marsikdo se odloči le za les, ki je bolj udoben in prijazen bivanju, vendar so tudi izjeme, ki želijo različne bolj ekstravagantne in umetne materiale, sledijo posteljni elementi, ki so lahko različni, in sicer dvignjeni pod strop, skriti v omari ali v tleh. Ne smemo pozabiti, da najbolj drzni posegajo po novih trendih, ki omogočajo dvige pohištva iz tal, proti stropu, kar pomeni da lahko v enem prostoru le s pritiskom na gumb spremenimo celotno funkcijo prostora.

Ker je na tržišču ogromno ponudnikov, ki vam izdelajo pohištvo, je vedno dobro, da izvajalca najprej preverimo, njegove reference, se z njim dogovorimo za sestanek, kjer kaj hitro ugotovimo, če nam njegov način izdelave ustreza, oziroma ali ima dovolj strokovnega znanja, če sledi novim trendom in dizajnom. Tudi v našem spletnem portalu imamo številna mizarska podjetja, ki so usmerjena v različne smeri, in sicer:

Komentarji

Essential SSL