Blog

GPS SLEDENJE VOZIL…vse kar potrebujete za nadzor vaših vozil


4. 9. 2023 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Logistika,Ponudniki storitev,Sledenje,TRANSPORT



Ste podjetje? Je vaš parkirni prostor poln avtomobilov, kombijev, delovnih strojev, itd.? Želite imeti učinkovito kontrolo nad voznim parkom v vašem podjetju, hkrati pa na tem področju nebi potrebovali nekoga, ki dnevno spremlja premike, pomembne vzdrževalne roke, spremlja porabo goriva,…

Za vas ima rešitev GPS sistem Sledenje Simptom, ki vam ga nudi podjetje Manta GROUP, d.o.o. (Ljubljanska cesta 14, 3000 Celje) in sicer vam za vaša vozila nudi digitalen pregled sledenja, vzdrževanja vozila, pomembne roke povezane s posameznim vozilom, modul tahografa, modul za gorivo, kjer bo točno vidna poraba glede na št. delovnih ur, možnost ima izdelave poročil za posamezno vozilo, kar pomeni da vam je prihranjeno dolgotrajno sedenje in pisanje potnih ter delovnih nalogov. Sistem mogoča tudi načrtovanje poti v naprej, prav tako pa lahko z vašim voznikom komunicirate tudi iz vaše pisarne, dopusta in imate popoln nadzor nad dogajanjem v vašem podjetju.

In ne le, da optimizirate delo in vaš čas, pomembno je tudi dejstvo, da z majhnim vložkom investicije optimizirate stroške voznega parka, delovnih strojev in nenazadnje imate vse pomembne datume in opozorila glede registracij, servisov,…na enem mestu – le nekaj klikov stran!

Vse podatke o cenah, ponudbi dobite na njihovi spletni strani, oziroma jim lahko pišete na njihov elektronski naslov info@simptom.eu.

Več o tem: GPS SLEDENJE VOZIL…vse kar potrebujete za nadzor vaših vozil

Komentarji

Essential SSL